Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


OSOBNÍ ÚDAJE A GDPR » Osobní údaje
Osobní údaje

               Ochrana osobních údajů e-shopu CZECHPOL servis

     1. CZECHPOL servis s.r.o., se sídlem Sokolovská 2112/74c,, IČ 27981622,
         zapsaná v OR u KS v Plzni, oddíl C, vložka 19969, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“)
         zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob                  
         v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení
         směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

                    *   jméno, příjmení
                    *   e-mailovou adresu
                    *   telefonní číslo
                    *   adresu/sídlo

     2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, 
         pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy.
         Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
         Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv
         a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let
         od realizace  poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší.
         Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti
         a pro účely oprávněných zájmů správce.

     3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení,
         tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne.
         Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení-odhlásit.

     4. Zpracování osobních údajů je prováděno CZECHPOL servis s.r.o.,tedy správcem osobních údajů.
         Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

        * poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o.,
           sídlem: Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;                                                         
        * poskytovatelem přepravy Direct Parcel Distribution CZ s. r. o (DPD),
          sídlem: Modletice 135,251 01, Říčany u Prahy;
        * poskytovatelem přepravy 123Kuryr s.r.o., sídlem: Staroměstská 534, 739 61 Třinec;
        * poskytovatelem přepravy Lorenc Logistic, s.r.o., sídlem: Za tratí 752, 339 01 Klatovy;
        * poskytovatelem přepravy Geis CZ s.r.o., sídlem: Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice

          Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

     5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese:
         czechpol@czechpol.cz

     6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.czechpol.cz užívá na této               
         webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        * měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti
           a chování návštěvníků na webových stránkách;     
        * základní funkčnosti webových stránek.

        - Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování
          osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu-oprávněného zájmu správce,
          a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

        - Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování
          návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče,
          nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce
          námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek.
          Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost
          webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

         - Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek,
           nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

         - Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající                 
           se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě
           hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

         - S hromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
           poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc.,
           sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

      7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

         * zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

         * vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce, požadovat po nás                   
            informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

         * vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
            popřípadě požádat omezení zpracování,

         * požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude    
            v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

         * na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě
           souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

         * požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

         * na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení
           byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

         * podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.